Сензационна награда от 250 000 долара обяви ФБР за главата на

...
Сензационна награда от 250 000 долара обяви ФБР за главата на
Коментари Харесай

ФБР с награда за главата на Готвача на Путин

Сензационна премия от 250 000 $ разгласи ФБР за „ главата ” на мъжа, прочут като Готвача на Путин. ФБР добави в листата си с най-издирваните лица Евгений Пригожин. Американското бюро за следствие дава премия от 250 000 $ за даване на информация, която ще помогне за арестуването на Пригожин, осведомят международни медии, съобщи БЛИЦ.

 ФБР дава колосална сума за

ФБР упреква Пригожин в " скрит план за машинация на Съединени американски щати " с оказване на поддръжка на Агенцията за интернет проучвания, основана в Санкт Петербург " фабрика за тролове ", която се допуска, че е провела онлайн акция за оказване на въздействие в американската политика и на изборите в Съединени американски щати.

В известието на бюрото се отбелязва, че той е направлявал и е одобрил интервенции за изборна интервенция в Съединени американски щати, които включват закупуване на американско сървърно пространство, основаване на стотици измислени профили онлайн и потребление на открадната идентичност на лица в Съединени американски щати.

Пригожин твърди, че ФБР го употребява като изкупителна жертва поради вътрешни рецесии в Съединени американски щати. Според него " съветската опасност е главната концепция на Операция " Лов на вещици ", която се организира в Съединени американски щати ".

Пригожин е прочут като " Готвача на Путин " поради кетъринг бизнеса си, от който се възползва Кремъл при канене на посетители. Той също по този начин прокарва ползите на Путин в чужбина, изключително в Африка. От ФБР акцентират, че Пригожин има връзки в Индонезия, Катар и Естония в допълнение към тези с съветското държавно управление.

През февруари 2018 година Съединени американски щати издадоха федерална заповед за арест на Пригожин. По-късно той бе прибавен и в листата с търсените лица на Интерпол.

ФБР търси още 13 руснаци за намесата на президентските избори през 2016 година

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР